Mevlüt Kerem Kırantepe 6 Mayıs, 2022 Oluşturdu: Paylaş 6 Mayıs, 2022 Oluşturdu: Hoş geldiniz, Ben Mevlüt Kerem Kırantepe sizinle bir çok alanda karşılaşacağız bunlar şimdiden girmiş olduğumuz python veya oyunlar olabilir, ama daha girmediğimiz veya başlamadığımız onlarca konu var ve sizden küçük bir ricam var konulara girdiğiniz zaman sağ üste bulunan sıralama seçeğini kendinize göre ayarlamanız. İlk konu için ( En Eski ) En yeni konu için ( En Yeni ) Şimdiden teşekkürler. ❤️ Beni takip ederek tüm gönderimlerimden haberdar olabilirsiniz. Mutlu ve güzel günler. 😇 Tekrar görüşmek dileğiyle ben hep buradayım. 4 Alıntı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Mevlüt Kerem Kırantepe 6 Mayıs, 2022 gönderildi Yazar Paylaş 6 Mayıs, 2022 gönderildi Yapmanın Faydaları; Aradığınız gönderiye daha çabuk ulaşmak. Hiç bir gönderiyi gözden kaçırmamak. Daha anlaşılır bir site haritası oluşturmak. Gönderi bütünlüğünü sağlamak. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.